Perodua Kota Damansara – Showroom Perodua Sales Sdn Bhd

Table of Contents

Perodua Kota Damansara adalah cawangan kepada Perodua Sales Sdn Bhd. Ianya adalah showroom Perodua yang paling popular di Kota Damansara, Selangor. Showroom terletak di 6F, Jalan Teknologi, Pusat Teknologi Sunsuria Kota Damansara, PJU 5, 47810 PETALING JAYA, SELANGOR dan anda boleh melawat showroom ini untuk membuat pandu uji, mendapatkan tawaran terkini dan membeli salah satu model kegemaran anda.

Perodua Kota Damansara

Perodua Kota Damansara
Perodua Kota Damansara

Jika anda bercadang untuk ke showroom Perodua Kota Damansara, hubungi terlebih dahulu En. Ismail untuk temujanji. Beliau akan bantu anda untuk anda membuat test drive dan segala urusan berkaitan tempahan kereta Perodua baru samada Axia, Bezza, Myvi, Alza, Ativa atau Aruz.

Yang menariknya selain kereta Perodua baru, di Perodua Kota Damansara, kami juga menerima trade in kereta lama menggunakan khidmat Perodua POV iaitu salah satu department Perodua yang menguruskan trade in tanpa melalui syarikat used car.

Senarai Harga Perodua Terkini

Berikut adalah senarai Harga Perodua Terkini untuk rujukan anda sebelum membuat tempahan atau hadir ke showroom. Jika anda seorang fresh graduate, baca juga post Skim Graduan Perodua untuk info lanjut.

Senarai Harga Perodua Terkini 2023 - Ismail
Senarai Harga Perodua Terkini 2023 – Ismail

Sales Advisor Perodua Kota Damansara

Hubungi saya segera untuk sebarang urusan sama ada test drive, tempahan kereta Perodua baru, trade in kereta lama atau insurance renewal.

Ismail Perodua Kota Damansara

+6016-289 3990 (Klik untuk whatsapp)

ismael.perodua@gmail.com

https://keretaperodua.com

https://perodua.autodeal.my/sa/kotadamansara

5/5 - (88 votes)

Leave a Replay